Energetische behandeling

Energetische behandeling

Het krijgen van een energetische behandeling of energetische opschoning kan voor vele verschillende klachten helpen. Het verlichten van zowel lichamelijke als geestelijke klachten. Het behandelen van deze klachten draait om jou als persoon en je energie. Vele factoren kunnen invloed uitoefenen op jou en het energieveld dat om je heen zit. Als je energie in balans is zul je goed voelen en veel energie hebben. Als je energie uit balans is, kan een energetische behandeling je helpen.

Wat is een energetische behandeling

Met een energetisch behandeling kun je jouw energiesysteem reinigen. Het is belangrijk om je energetische systeem in je lichaam schoon en in balans te houden. Pas als je energetisch systeem opgeschoond is kun je activatie aanbrengen. Alle energiestromen en emoties zullen weer in balans komen. Hierdoor geeft de energetische behandeling ontspanning. Als je een energetische behandeling krijgt in combinatie met een energetische opschoning krijgt geeft dit veel energie. Het geeft een energiestoot in je spirituele ontwikkeling en ontwakingsproces. 

Tijdens de behandeling kan er ook gebruikt worden gemaakt van karma opschoning. Onze karma wordt door veel beïnvloed. Zo kan de kosmos, de aarde en voorouderlijke karma ook invloed hebben op op je karma. Door de negatieve karma van binnen ons lichaam los te laten komt er ruimte vrij. Deze opening in ons lichaam creëert ruimte voor bewustzijn en liefde.

Voor wie is een energetische behandeling geschikt?

Tijdens een behandeling wordt gewerkt naar een hogere zelf. Een aspect van jezelf zit in een hogere dimensie, dit is je hogere zelf. Door jezelf open te stellen en spiritueel te ontwikkelen wordt je sterker. Door contact te hebben met je gevoel en intuïtie zit je in contact met je hogere zelf.  Tijdens de behandeling wordt gebruik gemaakt van mahatma energie. Mahatma energie is alle energie die rond ons zit. Zo is reiki 1 straal en mahatma energie alle 352 stralen. Mahatma is de hoogste ongeprogrammeerde energie die er is. Mahatma is de energie die staat voor het hier en nu. De tijd waar we nu in leven is de bron van deze energie. Alle zware energie die je ervaart kan dus met helingen worden verlicht. Ook DNA of lichtfrequentieactivatie staat hierbij in contact.  

Je hogere zelf wordt in balans gebracht zodat je nieuwe emoties en gebeurtenissen aankan. Alles draait tijdens de behandeling om jou en de energie in en om je lichaam. Een behandeling is ontspannend en kan vermoeiend werken. Tijdens de behandeling worden energiestromen gebruikt om je lichaam weer in balans te brengen. De energiestromen maken ruimte vrij. Hierdoor kunnen emoties vrijkomen waardoor je lucht krijgt.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *