Te weinig uren in een dag? Spotlight Training & Ontwikkeling helpt!

spotlight training

Herkenbaar? Iemand onderbreekt je werkzaamheden en je hebt vervolgens moeite om weer terug te komen in de focus. Of je hebt een hele lijst aan werkzaamheden die met het uur langer en langer wordt. Vroeg beginnen en is tot laat werken eerder de regel dan de uitzondering?  Daarom geeft Spotlight Training & Ontwikkeling cursussen om effectief te leren werken. 

 

Effectief werken: timemanagement is key

Het gevoel dat je niet productief hebt gewerkt of hebt kunnen werken aan het einde van je werkdag is niet vervullend en kan leiden tot een flinke baal sessie. Bij Spotlight Training kan je de skill timemanagement (verder) ontwikkelen. We gaan je helpen hoe je de beren op de weg kunt ontzien. We beginnen tijdens de cursus met het uitwerken van je huidige functie. Vanuit deze basis werken we verder. We gaan je leren hoe je taken efficiënter kunt plannen rekening houdend met de toekomst. Daarnaast staan we stil bij het feit hoe jij je werkzaamheden inschat wat betreft de tijd die je ervoor nodig hebt. Aanvullend doen we oefeningen om je te leren dat je werk uit handen kunt geven en hoe je kunt delegeren. 

 

Efficiënt werken en afleiding? Spotlight Training weet raad!

Tijdens een werkdag word je altijd wel gestoord of afgeleid door een collega, een belletje, een apje, een melding van Facebook of door het onderwerp “50% op de nieuwe collectie”. Wij gaan jou leren hoe je deze afleiding kunt weerstaan. Dit houdt niet in dat je deze triggers kan negeren maar we leren je hoe je er het beste mee om kunt gaan. Denk aan maximaal 15 minuutjes op het web surfen om vervolgens een uur lang te werken of juist heel duidelijk je grenzen aan te geven als er iets in je agenda staat dat collega’s niet mogen storen. Wij bieden diverse cursussen aan die jou helpen met effectief werken. 

Spotlight Training & Ontwikkeling

Bij Spotlight Training & Ontwikkeling sta jij centraal en werken we resultaatgericht. Wil jij graag je overzicht behouden? Tevreden zijn na een productieve dag? Beter plannen en prioriteiten stellen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Aan het einde van de cursus bij Spotlight Training & Ontwikkeling, weet jij hoe je effectief kunt werken en zijn overuren eerder een uitzondering dan de regel!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *