Wat kunnen familieopstellingen in Utrecht voor je betekenen?

Familieopstellingen Utrecht

Ieder mens leeft volgens bepaalde patronen en overtuigingen, zowel bewust als onbewust. Als jouw onbewust overtuigingen matchen met wie je werkelijk bent en wat je hier te doen hebt dan voel je je in balans. Is dat niet het geval dan is het vaak alsof de dingen niet soepel lopen, alsof je constant tegenslag ervaart en alsof er simpelweg iets niet klopt. Als je er zelf niet uitkomt kunnen de familieopstellingen in Utrecht van Unfold Your Being je meer duidelijkheid geven. Voor wie nog nooit gehoord heeft van familie opstellingen: Dit is een hele bijzondere ervaring waarbij je in een groep je verhaal vertelt en vervolgens (meestel voor jou onbekende) mensen een rol geeft in jouw verhaal als bijvoorbeeld je moeder, je broer of een ander belangrijk persoon. En dan gebeurt er iets heel bijzonders. Deze persoon gaat namelijk gevoelens ervaren van de persoon wiens rol je hem/haar hebt gegeven. Hij of zij kan je meer vertellen over waarom jij je rot voelt en wat niet klopt aan de relatie tussen jou en diegene. Soms blijkt er een persoon te missen en voelt de opstelling als het ware niet compleet. Veel mensen komen er op deze manier achter dat ze een alleengeboren tweeling zijn, wat nooit bekend is geweest bij de ouders.

Familieopstellingen in Utrecht voor meer helderheid

De informatie die je kan krijgen door het deelnemen aan familieopstellingen in Utrecht kan je super veel helderheid verschaffen over de manier waarop je je leven leeft. Misschien heb je een enorm verantwoordelijkheidsgevoel en komt dat doordat je moeder er nooit voor je was, of misschien heb je altijd een diepe verlatingsangst gehad om dezelfde reden. Met welk probleem je ook worstelt, de oorzaak kan hem vaak zitten in iets wat je als kind hebt meegemaakt of de relatie die je hebt en had met alle mensen om je heen. Tijdens de familieopstellingen in Utrecht van Unfold Your Being kunnen deze zaken aan het licht komen en kun je eindelijk (dit keer bewust!) beseffen dat bepaalde patronen niet van jou zijn. Je kunt ze dan loslaten en veel dichter bij jezelf komen.

Genees oude pijn door familieopstellingen

Soms hebben mensen iets meegemaakt wat ze al heel lang achtervolgt. Het kan dan nodig zijn om een opstelling te creëren waarin jij de ruimte krijgt om tegen een bepaald persoon te zeggen wat er op je hart ligt. De ander kan daar dan op reageren en zijn/haar excuses aanbieden. Dit kan (ondanks dat het niet van de echte persoon afkomt om wie het gaat) tot op zielsniveau een grote opluchting geven. Als gevolg daarvan kun je veel vrijer en zonder angsten gaan leven, en leer je jezelf kennen als de persoon die je werkelijk bent. Zoals je ziet kunnen familieopstellingen veel teweegbrengen. Ben je ook nieuwsgierig geworden? Schrijf je dan snel in via de website van Unfold Your Being, dan sta ook jij binnenkort weer een stukje dichter bij jezelf.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *